'

Üdvözlünk kedves Látogató!

Ha vendégként tévedtél erre az oldalra, és fogalmad sincs arról, hogy mi ez az egész, akkor ne fáradj a regisztrációval, mert a megrendelt ételedet úgysem viszi házhoz neked senki.

Viszont, ha tudod, hogy mire való ez az oldal,

akkor lehet, hogy furcsállni fogod az új, leegyszerűsített külsőt, és remélheted, hogy ez tartalmi változásokkal is járt, és nem is tévedsz, csak ha nagy változásokra számítasz. A Gulyáságyú 2.0-ban összesen az az újdonság, hogy levettük a környezetvédelmi maszlagot, mert úgy tűnik a kutyát nem érdekelte (bár a logót meghagytuk), valamint az ebédrendelésnél megjelent egy beviteli mező, ahol az átütemezett napok mennyiségét tudod megadni, lehetőleg nyomtatás előtt, hogy a program levonhassa annak összegét a fizetendő összegből.

Milyen lehetőségek rejlenek még az elektronikus rendszerben?

Nem várjuk, hogy bevezessék a mágneskártyás rendszert, hiszen ennek költsége akár az 500.000 azaz ötszázezer forintot is elérheti, viszont azt elvárhatjuk, hogy csökkenjen az éttermi dolgozók adminisztrációs terhe, csökkentve ezzel a sorban álló dolgozók kiesett munkaidejét is. A LATOR.team ehhez minden segítséget megadna.

Végezetül kérünk Téged kedves felhasználónk,

hogy terjeszd ezt az oldalt kollégáid között, hogy minél többen ezen keresztül rendeljenek ebédet, hogy célunkat hamarabb elérjük. Jelenleg (2016 karácsony táján ) az ebédrendelők kb. 30 %-a használja csak a programot, ami nem elég hangsúlyos érv az üzemeltetőknél a bevezetésre. A LATOR.team -nek sem erkölcsi, sem anyagi sem semmilyen egyéb haszna nincs a programból, a szándékunk csak az, hogy minden téren próbáljunk belépni végre a XXI. századba.

Üdvözlettel: LATOR.team